Cursuri de prim ajutor

Cursuri Prim Ajutor

Apel One Med va propune instruirea personalului dumneavoastră în acordarea “Primului ajutor de bază”, conform art.10 din legea 319/2006 Protecţia Muncii (SSM). Cursul are la baza prevederile din tematica şi manevrele de “Prim Ajutor” a paramedicilor SMURD din primul ajutor calificat, adaptate la “Primul Ajutor de Bază” ce se vor efectua de persoanele desemnate din Societăţile Comerciale sau Instituţii, până la sosirea Ambulanţei.

Cursurile de instruire “Acordarea Primului Ajutor de Bază” au loc la sediul societăţii dumneavoastră sau al nostru, folosindu-se materialele moderne de prezentare, manechine, consumabile medicale etc.

Cursuri Prim Ajutor

Cursul se poate adapta şi specializa în funcţie de pericolele majore sau posibile din cadrul instituţiei dumneavoastră – Primul ajutor este ajutorul temporar oferit unei persoane rănite sau bolnave înainte de acordarea tratamentului medical profesionist.

Cursuri de prim ajutorAcest ajutor în timp util, ce cuprinde tehnici medicale simple, este critic pentru victime, şi de multe ori, salvează vieţi omeneşti – Orice persoană poate fi învăţată să acorde primul ajutor, folosind echipamente medicale de bază. Cursurile în formarea abilitaţilor de prim ajutor ar trebui predate în şcoală, la locul de muncă, şi în general, ar trebui să fie învăţate de toată lumea, întrucât este obligatoriu pentru viaţa noastră modernă şi stresantă.

Servicii de medicina muncii

  • Oferim pachete personalizate in functie de numarul de angajati.
  • Consultatii, recoltarea probelor biologice si transportul acestora la laborator.
  • Serviciu de kinetoterapie cervicala
  • Ne deplasam personal cu echipamentul necesar la sediul companiilor.