Analize la domiciliu

Serviciu de recoltare analize de laborator la domiciliu pentru pacienți

În cazul în care pacientul nu este transportabil sau pentru a evita disconfortul creat de deplasarea matinală și momentele de așteptare la un laborator de analize medicale firma noastră asigura un serviciu de recoltare a analizelor medicale la domiciliu.

Serviciul de recoltări la domiciliu este disponibil doar în baza unei programări prealabile, de luni până sâmbătă. Contactează-ne la numărul de telefon 0737 514 481 sau 0268/ 708 500 în intervalul orar 07.00-16.00, ori scrie-ne la adresa de e-mail contact@apelonemed.ro și îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru siguranța și confortul tău.

Pe baza unei solicitări efectuate cu cel puțin 24 ore înainte (telefon, e-mail) personalul medical din cadrul firmei noastre se deplasează la domiciliul solicitantului (indiferent de zona în care locuiește în orașul Brașov și în zonele adiacente)
Se vor recolta analizele recomandate de către medic sau solicitate de către pacient (toată gama de analize). Toate materialele necesare vor fi puse la dispoziție de către societatea noastră.
Eșantioanele biologice recoltate vor fi duse de reprezentantul firmei noastre la un laborator de analize medicale agreat de către pacient sau la unul din laboratoarele cu care colaborează firma noastră.

AVANTAJE

Se evita disconfortul creat de deplasarea pacientului.
Se evita costurile directe și indirecte legate de deplasarea la sediul unui laborator de analize medicale
Se evita momentele create de așteptarea în holul laboratorului de analize medicale, de mediul nefamiliar și uneori ostil pentru unii pacienți, creat de prezența fizică într-o unitate medicală.
Se păstrează discreția asupra identității pacientului.

COSTURI

Comisionul perceput de firma noastră pentru acest serviciu presupune:

Costurile de transport generate de trimiterea analizelor;
Materialele folosite (vacutainere, seringi, materiale consumabile etc.);
Manoperă pentru actul medical propriu-zis.